Saturday, May 28, 2011

cellular phone

salam alaik. hehe..
mood : "terlampau gembira"
reasons : phone duk buat prangai.

tah knpe malam ni phone duk buat lawak .. taktau la rosak or apa... tp yg pastinyer dah on off byk kali dah niii. haha.. results nye still the same. >.<

knpe ye ? td tgh duk meringan inbox yang hampir mencecah 4k. duk delete2 la yang mana nyemak2 tu.. skali dia hang pulak.. huh menyirapppppp giler.. dr kul 8 td kot ni dok proses.. hhihihihi.. sabar ajela ye telepoon... maybe dia mcm dah full loaded kot.. tu yg duk buat prngai tuu.

phone nni baru ja beli ouh. huhu. smpai hati wat ceni kat cek. sob..sob. k, nk smbung operate! haha. tata!

.: Syukran, moga sama2 menambah ilmu =] :.

7 kalam anda:

nurhayatun said...

ala..ksiannya...smpai hati btul hp tu..ish2...xpe2...selamat operate hanis..hehe..kalau xlarat nak operate...ce baling hp tu kat dinding..pastu cantum balik..nanti dia ok la tu...*buat dalam mimpi je la yang ni*..hehe

Anonymous said...

kes x and y... memg tepat tndakan tu aseny..sokong2! dah r..let it go

miSs_caCtuS^^ said...

thank you thank you =]

miSs_caCtuS^^ said...

yatun : hehe.. kalau operate jadik lbih elok takpa.. tkut lagi parah... heheh.. alhamdulillah phone dah manja balik ngan tuan dia.. hehe.. =]

dah try dah method tun tu.. bkesan laa! ^^ :P

nurhayatun said...

alhamdulillah...yatun yg suh hp 2..bek2 dgn tuan dia..,lg stu,hp tu ckp...
suh jge die baik2...nnty dia mrajuk lg...hehe...

ha,kan berkesan...=p

miSs_caCtuS^^ said...
This comment has been removed by the author.
miSs_caCtuS^^ said...

haha... trime kasih kaktun.. =] hp dgr cakap.. takjub cek.. =D

trime kasihhss atas nasihat kat tipon.. hehe.. =]