Monday, March 29, 2010

Maher Zain the best! :)


salam alaik.. :)

entry kali ni berkenaan ngan interest saya.. --> MAHER ZAIN :)

first time dengar lagunya, insyaAllah, sudah jatuh hati pada lagu itu, msg nya sangat bagus..
buat diri ini supaya memperingat diri sendiri day by day..

bleh kata lagu2 dia semua memikat ~! (pheewit) huhu
i put 10 thumbs up for maher zain :)

yg paling saya suka, hold my hands, barakallahuma :)

saya suka.. anda bagaimana ? tepuk dada tanya iman..

p/s : semoga diri ini sentiasa diperbaiki hari demi hari

notification : saya dah tukar lagu blog yg baru, yg ni lebih menarik utk didengar :) sila tekan play utk dengar~ sama2 kita menghayatii....^^

.: Syukran, moga sama2 menambah ilmu =] :.

7 kalam anda:

white.cempaka said...

For the rest of my life!! best sangat2!!
huhu..

kite sangat suke lagu dia sebab lirik dia tak macam typical nasheed, tak boring,tak mengarut,and buat kite rase macam kena inject dgn inspiration bile dengar..melody n music arrangement pun ade quality..
seriously tak mcm typical nasheed..dats y kite sgt suke n support dye..hihi..alamak sory terpanjang pulak comment kite..
haha ;DD

miSs_caCtuS^^ said...

cik white.cempaka, :)

sangat x ramai yang suka dengar genre nasyid sekarang,
tapi kalau ada yg dengar lagu maher zain ni, confirm sukaa je dengar..
sebabnya, kalau kita search lirik dia, mmg fuuh.. msg yg terlalu byk utk disimpan, plus pula maher zain dianugerahi suara yg begitu unic..
semoga kita juga mndapat inspirasi drpd beliau :)

hehe, its all right, =)

myna said...

yeah , btul2 .
i luv his s0ng :))
mmg bes !

myna said...
This comment has been removed by the author.
miSs_caCtuS^^ said...

myna : yep2~ eyh.. tq melawat blog hanis :)

myna said...

yeah , sama2.
km jrg update blog , wt blog pn ska2 j. hehe
btw , nice blog laa hnis :))

myna said...

yeah , sama2.
km jrg update blog , wt blog pn ska2 j. hehe
btw , nice blog laa hnis :))