Tuesday, August 16, 2011

mood : rindu :(((




salam alaikum..

right now , im listening to my playlist yg sllu dengar di bilik semasa hidp di matriks dahulu..

UNIC
INTEAM
MAHER ZAIN - freedom
SAUJANA
MIRWANA
SUHAIMI - kembara ilmu
dan byk lagi..

huuu.. teringat nyaa :(

benarlah..

pengalaman itu mematangkan kita..

pengalaman itu byk mengajar kita mnjadi kuat..

pengalaman itu juga yang mnjadikan kita tabah dan bangun bila jatuh..

alhamdulillah cik cactus di kurniakan roomate2 yang sgt baik dan caring bertimbang rasa etc.. hehe..^^ sntiasa ada di kala susah senang..

scene 1

teringat cik cactus.. ketika tu sy demam + diarrhoe..
jadi ada la juga kelas yang terpaksa di skip sbb perut ni memaksa ke toilet.. huhu
yang paling best nya..
ada satu weekend tu, cik cactus seharian terbaring di katil..

tiba2 datang sorang2 roomate di sisi, pegang kepala,

"weh ang xmau p klinik ka.."

"ang makan lum ni??"

"xpa xpa ang tduq dlu, kami p turun p bli nasik kat ang.."

pastu balik.. sy pula yg x da selera..

"ang kena makan jugakkkk!! "

"ang nk sembuh ka tamau..."

mereka adalah ...... cik dhiya, cik azwa dan kak ina...

kak ina x berkesempatan buat blog lg.. huhu

it might seen as "eh normal la tuuu~"

but for me, ianya adalah satu perkara yang sgt cik cactus appreciate^^



scene 2

another scene is during our struggling period :P

sy dan kak ina satu kos.. tp kak ina sllu kuar g blik kawan dia..
dhia pula kos hayat.. azwa kos akaun.. ha mmg lain gila la kot :P

yang dpt kami share hanyelah math.. tu pn math akaun x sama sgt ngan math sains.. huhu

smbil2 study duk me 'mereng' bersama.. ada satu malam tu ktorang makan nescafe..(esok hari minggu, cutiiii)


reasons ?? hahahaha.. nk stay up habiskan tutorial n past year..

slalu kitorg hanye minum teh.. (sponsored by wani) gula sponsored by dhiya/cik cactus..

cewah mnum teh takde la mcm minum nescafe kan.. kaww punya plak tu.. nescafe kak ina yg sponsr.. hehehe =)

pastu... smpai kul 3 xleh tdoq kott.. mmg sangat stail >___<
kul 3.30 mcm tu kak ina dah tidoq..

sy , dhiya dan azwa masih lagi dok penin2..

dhiya tdo dlu.. tgal lah sy dan azwa...

malangnya sy blum ngantukkkk :( huhu

so.. azwa di paksa utk menemani cik cactus.. (sembang dlm gelaP) hehe..
pastu tetiba..

"eh korrang.. kalau kite.. bla bla bla" - cik dhiya..

upenye die pn xleh tidooq lagi.. hahaha teruk2.. last2 tido kul 5 jugak laa.. bangun pkul 6, solat then tido balik.. yg bestnye pagi tu ada kelas tmbhn.. hahaha.. kena bgun xtdo balik la.. :P balik2 kelas tmbhn.. nmpk katil je hihihi :)

bersykur sangat.. thank you Allah..

tanpa guide Mu. aku tidak akan mnjadi aku seperti hari ini..


thank you sahabat2 ku juga :) i love u all ~ terime kasih sb mnjd part of me..



.: Syukran, moga sama2 menambah ilmu =] :.

4 kalam anda:

...TrAiLs tO HeAveN... said...

Wah! Hanis....like1000x hehe....i love u too....:)

miSs_caCtuS^^ said...

huhu like like like.. rindu laa.. :)

nursakinah said...

love you too!!hehe

nak menyibuk!

miSs_caCtuS^^ said...

love u too kinah!! hehee